Odgovori na postavljana pitanja

Najčešća pitanja

Šta radimo

Da li popravljate i servisirate telefone?
Da li vršite montažu antena?
Da li vršite montažu i servisiranje sigurnosnig sistema?

Brže. Lepše. Pametnije.

Veb dizajn,
programiranje

Kada kažemo da je nešto oblast veb razvoja, danas je to mnogo više od prezentacija i online kataloga. Mislimo na ogroman broj i mnoge vrste aplikacija i rešenja za svakog, najzahtevnijeg klijenta.

Pogledajte specifikaciju

Predstaviti poslovan subjekt na internet prostoru danas je lakše nego ikada pre, ali mnogi izazovi zahtevaju eksperta

Da li ste platili izradu sajta  i da ste nakon toga naišli na mnoge dodane, za vas nepoznate pojmove i probleme, koje su zahtevale dodatan rad i  finansijska sredstva? Većina naših klijenata je upravo iz te grupe.

Sajt za dinar, besplatan sajt i drugi marketinški trikovi, uspeli su da navedu mnoge na zaključak da je moguće imati sajt za skromnu novčanu nadoknadu. Sledeći korak u ovoj stereotipnoj priči su: dodatni troškovi za održavanje, troškovi hostinga i domena, troškovi dodatnog materijala, troškovi obuke za ažuriranje vlastitog sajta, troškovi SEO optimizacije sajta, i sve to svake sledeće godine i opet novi troškovi...

Naš tim profesionalnih web developera ne ostavlja ni malo mogućnosti takvoj neprijatnoj i neprofesionalnoj pristupa.

Organizovanje projekta

U ponudi za izradu nekog projekta, ne želimo vas impresionirati našim kvalifikacijama i znanjem, već vam želimo na jasan i razumljiv način predstaviti i opisati ponudu. Za tako nešto neophodno je da izvršimo analizu vaših stvarnih potreba.

Analiza potrebe

Analiza potreba obuhvata niz radnji sa kojima ćemo izvršiti jedno anketiranje u cilju utvrđivanja istih. To podrazumeva da trebate odgovoriti na pitanja iz jednog elektronskog obrasca kojeg ćemo vam dostaviti. Takva analiza nas vodi do precizne procene i realizovan projekat će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i nećete imati nikakve dodatne troškove.

Prikupljanje materijala

U saradnji sa nama, pomoćićemo vam da pripremite i dostavite potreban materijal za izradu projekta. Raspolažemo sa velikim brojem komercijalnih media elemenata, kodova raznih programskih jezika i pripremljenim rešenjima, koje možemo implementirati u željeni projekat.

Realizacija projekta

Sve vreme, od početka rada na projektu, možemo vam omogućiti da pratite napredak. Možete davati sugestije, izražavati svoje mišljenje i zapažanje, što će nam pomoći da u potpunosti ispunimo svrhu projekta. Realizacija podrazumeva sve radnje iz naručene specifikacije ali i više od toga. Otkrićemo vam šta neki projekat do kraja podrazumeva, tako da neće biti dodatnih troškova.

Potrebna vam je pomoć?

Pozovite nas na +381(63) 88 33 442

Ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Popunite upitnik na sajtu

Elektronski upitnik

Najlakši način da opišete potrebu.

Nastavi čitati

sve za sajt

Popravka starog izrada novog sajta

Sve na jednom mestu, hosting, domen, sajt ...
Popravite stari ili još bolje, napravite novi sajt koji će obaviti sve Vaše potrebe.

Detaljno

Naši brendovi

Svi poznati poslovni alati koji su nekada isključivo bili programi na pc računarima, sada su dostupni na svakom uređaju i platformi, na dohvat ruke, bilo gde i bilo kad.

Izrada namenskih softvera za upravljanje sa klijentima, zalihama, narudžbama. Za vođenje knjiga, evidentiranje poslovnog kretanja i još mnogo toga.

Izrada šablona kao i priprema za veb standard kada su u pitanju media elementi. UI, UX dizajn za veb stranice i mobilne aplikacije.

Optimizacija sadržaja i koda po zahtevima poznatih pretraživača i page rank servisa. SEO analiza tranutnog stanja sajta.

Promocija privrednih subjekata na socijalnim i poslovnim mrežama. Globalni marketing i promocije.

Klijenti

15 godina iskustva

Naš tim je za 15 godina predanog rada, usavršavanja i iskustva, postigao posebne kvalifikacije i poslovni uspeh, tako da sa ponosom iznosimo neke podatake.

Prednosti

ZAŠTO POSLOVATI SA NAMA?

Zato što imamo veliko iskustvo, odgovornost, znanje i osobine koje su potrebne za profesionalno obavljanje ovog posla. Zato što na jednom mestu možete dobiti sve što vam je potrebno za svaki klasičan ali i novi sistem poslovanja i korišćenja pogodnosti i prednosti web-a.
Zato što ćete uvek nešto dobiti više a da to nećete platiti. Zato što ćete smanjiti rashode i sa nama biti na dobitku...

Migracija na novije verzija, zakrpe koda, prilagodjavanje prikazu na telefonima i tabletima, SEO optimizacija za pretraživače, redizajn...

Od samog početka iskrena komunikacija i pošten dogovor, bez skrivenih detalja. Naši klijenti najčešće postaju naši prijatelji...

Veliki broj uslužnih, poslovnih rešenja za knjigovodstvene delatnosti i upravljanje sa klijentima na mreži.

Nastavi čitati

Molimo vas da popunite polja koja imaju oznaku (*)

Ostala polja su opciona, možete ih popuniti po ličnom izboru.

Opišite svoj zahtev

Upoznajte nas

Kompletan tim...

Naš tim sačinjavaju osobe sa kvalifikacijama i dugogodišnjim iskustvaom na polju programiranja, veb programiranja, instalacije i održavanja servera i računarskih sistema, grafičkih i veb dizajnera, marketing eksperata i audio, videoi TV eksperata na polju dizajna i produkcije.

Naš tim

Moj Sajt
jedinstveni tim

Dugogodišnje iskustvo na polju veb razvoja, klasičnog i veb programiranja, grafičkog i veb dizajna i medija, stvorilo je jednu osnovu za formiranja tima eksperata koji su iznad svega osobe od poverenja, dokazani na delu.

Ovaj tim je zajedno ali i pojedinačno, uspešno realizovao više hiljada projekata. Dugogodišnja saradnja i iskustvo stvorilo je jedan od poverenja krug prijatelja, koji svoje prijateljstvo dopunjuju poslovnom saradnjom gde je poslovna etika dopunjena moralnom. Zato smo sigurni da posedujemo neprocenjivo blago koje je oblikovano na takav način da i vi od njega možete imate željenu satisfakciju.

Ukoliko ste stručni i talentovani u nekoj od nama bliskih oblasti i sigurni ste da posedujete veštinu ili potencijal za dopunjavanje ili priključivanje našem timu, slobodno nam se javite.

Svun bašim servisima možete pristupiti u bilo koje vreme, bilo kojeg dana u sedmici.

Izjave nekih od naših klijenata

Broj poseta se u istom petiodu povecao za 8% ali se najveca razlika vidi u brzini otvaranja sajta. Iako se posetioci zadrzavaju na sajtu isti vremenski period, broj otvorenih strana se povecao za 210%. Broj otvorenih strana po posetiocu se povecao za 195%. Bounce rate se smanjio sa 92% na svega 1%. Online prodaja je skocila 45% u odnosu na isti period prosle godine. Zakup servera je jeftiniji 50% u odnosu na prethodni.

   U nasoj saradnji lImitirajući faktor je bio kratak rok, naša  nedovoljno  razvijena vizija dizajna  sajta i  specifičnot tematike,
   U dizajniranju sajta, oslonili smo se u potpunosti na iskustvo Milana Radnića što je rezultiralo  savremenim i vizuelno atraktivnim sajtom. 
   Logo sajta je ideja web dizajnera, Radnića, što ukazuje na potpuno razumevanje naše  ideje šta sajtom želimo da postignemo.
   Zahvaljujuci  strpljivosti , iskustvu  i profesionalnosti  web dizajnera Radnica, uspeli smo za nedelju dana da  dizajniramo savremen  i funkcionalan  sajt, 
Ceo tim je prezadovoljan saradnjom   jer su u  potpunosti ostvarena naša očekivanja.
   Sajt  se smatra pionirskim radom  u naučnoistraživačkom radu  na  nacionalnom nivou, , te predstavlja  etalon  za buduće sajtove ovakvog sadrzaja.
   Saradnja sa Milanom Radnicem se ocenjuje najvišom ocenom i   dajemo pozitivne preporuke svim buducim korisnicima.

Pre početka rada sa firmom Prodavnica.biz, kikada nismo ni znali ni razumeli kakve su mogućnosti veb razvoja u domenu interesa naše firme. Iskrena i poštena komunikacija, laka saradnja i profesionalni pristup, su glavne odlike naše dugododišnje saradnje.

Veliko mi je zadovoljstvo da smo počeli saradnju sa ovom profesionalnom ekipom odličnim stručnjacima i poštenim ljudima.

Velika preporuka!

 

TIM

Novosti

Najnovije vesti iz područja nauke i tehnologije, aktuelnosti iz firme, možete čitati na stranicama našeg sajta.

Porfolio

Jedan deo naših radova možete videti u ovoj kategoriji. Recenzije i preporuke naših klijenata su nam veoma bitne.

Pogledajte novosti

Pogledajte portfolio

Izabrani klijenti

ITNMS

Udtuženje za pejzažnu hortikulturu

ART studio

Ekoplant

Opti Creation

Impractical

RTV AS

Draft Team Europe

Topalovic

Domel

Super Company

Chocolates and Pearls

Kontaktirajte nas

U zavisnosti od potrebe, možete nas kontaktirati na neki od priloženih brojeva telefona ili na e-mail.

Južni Bulevar 126, Beograd SERBIA

Južni Bulevar 126,
Beogradm Srbija

+381 (11) 786 2704
+381(63) 88 33 442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.mojsajt.net

Ponedeljak-Subota:9am to 5pm
Nedelja:Zatvoreno

Prodavnica.biz Marketing Agencija - Juzni Bulevar 126-6; 11000 Beograd, Srbija; RS - 11000; Tel: 00381-11-7862704; Fax: 00381-11-7862704; PIB: 105938970; Maticni broj: 61856927; Tekuci racun: 160-315005-35 Banca Intesa A.D. Beograd

Nastavi čitati

Specifikacija usluga

U nastojanju da jednostavnim jezikom nabrojimo naše usluge
obratite pažnju na popis istih na ovoj stranici.

Popunite elektronski obrazac za našu ponudu

Poslovna politika

Očekujemo, otvorenu i iskrenu komunikaciju. Iako nastojimo da svojim profesionalnim pristupom ograničimo svoj neprikladan uticaj na odluke klijenata, našu profesionalnost oblikuju moralna načela kojih se predano pridržavamo. Jednostavno izraženo "čist račun, duga ljubav". Praksa je  potpisivanje ugovora o delu.

Nakon što prikupimo potrebne podatke, počinjemo sa radom na projektu. U većini situacija možete pratiti kako projekat napreduje, davati potrebne sugestije i mišljenje. Najčešće će biti potrebe za još informacija i materijala. Ukoliko dođe do novih momenata koji nisu bili predviđeni na početku, na vreme će se naći najbolje rešenje.

Na vama najjednostavniji način, opišite svoje želje i potrebe. Možemo vam olakšati tako što ćemo vam ponuditi da popunite jedan elektronski obrazac u kojem se nalaze pitanja pomoću kojih možete odrediti i jasnije opisati svoj zahtev. Ukoliko vam nešto nije jasno, pitajte nas. Mi ćemo učiniti isto.

Realizacija projekta podrazumeva izradu projekta i njegovo potpuno funkcionisanje po specifikaciji zahteva. U zavisnosti od specifikacije to može značiti obuku klijenta da upravlja aplikacijom. U nekim slučajevima je moguće proširiti projekat novim zahtevom, što ćemo spremno prihvatiti.

Usluge i proizvodi

U nastavku su predstavljene samo osnovne usluge i delatnosti koje pruža naš tim. To ne znači da ne postoje specifični zahtevi ili neka usluga koja obuhvata područja više njih.

Popravka ili unapređenje starih i proizvodnja novih.

Migracije na novije verzije koda. Magento, WordPress, Joomla...

Promocija na društvenim mrežama i izrada stranica na njima.

Oprimizovanje koda i sadržaja za pretraživače. Back linkovi i umrežavanje.

Izrada online prodavnica i sistema za upravljanje sa kupcima.

Upravljanje zalihama, radnicima, klijentima, narudžbama, projektima, školama i klinikama.

Klasični programi za knjigovodstvo, upravljanje rezervacijama za restorane...

Izrada kataloga, kovera, plakata. Izrada video spotova i reklama. Audio tracks...

Nastavi čitati

[No form id or name provided!]

Hosting paketi

Naš oficijalni sajt za usluge hostinga i registracije domena je www.prodhosting.net.
Ovde možete videti samo predlog nekih paketa. Za detalje, idite na stranicu www.prodhosting.net

SHARED HOSTING

299RSD

Ekonomičan cPanel hosting

499RSD

Biznis cPanel hosting.

599RSD

Biznis cPanel hosting

Naručite domen

Oficijalni sajt za registraciju domena je www.prodhosting.net
Ovde možete početi.

Nastavi čitati

Grafika, audio, foto, video...

Često u potreba realizacije drugih projekata ali i pojedinačno, naši eksperti vam mogu pružiti razne medija usluge.

Sve medija usluge pružamo i publikujemo u digitalnom formatu. Naravno, u saradnji sa štamparijama požete dobti i odštampane postere, flajere i kalendare. Ne pružamo usluge posredovanja sa medijskim kućama.

Možete nam ustupiti materijal u digitalnom obliku i mi ćemo ga koristiti u realizaciji projekta. Po zahtevu klijenta izlazimo na lice mesta i vršimo snimanje, fotografisanje i druge radnje. Materijal koji koristimo mora posedovati dozvolu od autora.

Specifikacija usluga

Ilustracije, logo, brendiranje, katalozi, plakati, bilbordi...

Fotografisanje, izrada materijala za knjigu, obrada vaših fogografija...

Snimanje događaja, video spotovi, reklame, kover video...

Nastavi čitati

Internet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp