Skip to main content

Privacy policy

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu www.mojsajt.net. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu licnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti.

Kad kažemo MI, pod tim mislimo na Prodavnica.biz, iz Beograda, sa sedištem na adresi, uzni Bulevar 126-6, 11000 Beograd, koja je vlasnik ovog sajta (www.mojsajt.net).

Na sajtu www.mojsajt.net vršimo analize potreba budućih i sadašnjih klijenata tako što im dajemo mogućnost da popune određene elektronske obrasce. U njima klijenti ostavljaju neke lične podatke koje u svim slučajevima isključivo koristimo da bismo stupili u kontakt sa osobama koje popunjavaju iste. Ni jedan upit neće biti korišćen za bilo koju drugu svrhu kao što su Newsletter servisi, marketinški servisi i sl. Podatke nećemo prodavati ni prosleđivati trećem licu.

Newsletter servis koristi isključivo od podataka vaše ime i prezime i e-mail adresu. Ti podaci će biti pohranjeni u mailchimp.com bazu podataka. Svaki prijavljeni subjekt će dobiti email sa zahtevom za postavljanje njihovih podataka u mailchimp.com bazu podataka. Ukoliko odobrite ovu radnju, ona će se pohraniti u bazu podataka mailchimp.com servisa. Ukoliko ne odobrite da budete u ovom servisu, vaši podaci se neće pohraniti u bazu podataka mailchimp.com iako ste se prijavili na ovaj servis na sajtu mojsajt.net .

Na našem sajtu nalaze se naši kolacici kao i trecih strana koji vam omogucavaju da na lakši nacin koristite sajt i krecete se po istom. Neki od tih kolacica se koriste i u svrhu analitike, plasiranja odredenih reklama ili predlaganja odredenih vesti. Prilikom prve posete sajtu, iskocice vam obaveštenje o svim kolacicima koje koristimo, koje podatke oni uzimaju i u koje svrhe. Svi kolacici su svrtstani u sledece kategorije: nephodni, za unepredenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolacica nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Za sve ostale kolacice, imacete mogucnost da li želite da prihvatite njihovo korišcenje ili ne. Ako ne prihvatite da koristite takve kolacice to vas nece onemoguciti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišcenja. Detaljnije informacije se nalaze u našoj Politici o Kolacicima koja ce vam biti prikazana prilikom prve posete sajtu i na kojoj možete izvštiti i pojedinacno podešavanje odredenih kategorija kolacica koji nisu nepohodni.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa vašim podacima možete postaviti našem Službeniku za zaštitu podataka o licnosti na sledecu e-mail adresu info@mojsajt.net

U svakom trenutku možete uložiti prigovor u vezi sa obradom vaših licnih podataka, nacionalnim telima za zaštitu licnih podataka u vašoj zemlji kao i regulatornom telu za zaštitu podataka o licnosti u Beogradu.

Pridavbica.biz i zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama Pridavbica.biz može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na www.mojsajt.net smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 16.03.2020.