Nova internet prezentacija Ministarstva državne uprave

BEOGRAD - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pokrenulo je danas novi sajt (http://mduls.gov.rs/) u cilјu bolјe informisanosti građana i zainteresovane javnosti o reformi javne uprave i uslovima za ostvarivanje lјudskih i manjinskih prava, kao i bolјeg predstavlјanja i praćenja aktivnosti, strategija i rezultata u ovim oblastima.

RTV: Nova internet prezentacija Ministarstva državne uprave
"Veliki fokus u prethodnom periodu dali smo upravo bolјoj komunikaciji onoga što radimo za građane. Na društvenim mrežama već možete da saznate o novinama u postupanju uprave, ali želeli smo da vam ponudimo i jednostavniji sajt, kreiran baš po potrebama korisnika", rekao je ministar Branko Ružić. Novi sajt je visokih performansi i modernog dizajna, organizovan na način koji omogućava laku pretragu i jednostavno korišćenje. U fokusu sajta su...
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu rtv.rs »

www.naslovi.net - Posetite Naslovi.net početnu stranicu, najbolji izvor informacijaPročitajte ceo tekst InternetInternet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp