• Početak
  • Internet
  • Internet proključao kad je u ovoj majici zapevao na Superboulu: Toliko je grozna da ju je na pola pesme morao skinuti, a onda je usledila invazija na Tviteru... (foto)

Internet proključao kad je u ovoj majici zapevao na Superboulu: Toliko je grozna da ju je na pola pesme morao skinuti, a onda je usledila invazija na Tviteru... (foto)

Kurir: Internet proključao kad je u ovoj majici zapevao na Superboulu: Toliko je grozna da ju je na pola pesme morao skinuti, a onda je usledila invazija na Tviteru... (foto)
Pevač Adam Levin nastupio je tokom poluvremena Superboula i internet se usijao. Predmet podsmeha bila je majica sa neobičnim printom koju su ljudi iste sekundi počeli da upoređuju sa stvarima iz njihovih kuća. Zašto Adam Levin nosi zavesu na Superboulu? Why Adam Levine wearing curtains at the Super Bowl?? #SuperBowlLlll pic.twitter.com/xUjQ3AlY78 — Austen Hardley (@iTzHardley_21) 04. фебруар 2019. Izgleda da je nabavio celu kolekciju za...
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu kurir.rs »

www.naslovi.net - Posetite Naslovi.net početnu stranicu, najbolji izvor informacija
Pročitajte ceo tekst InternetInternet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.