• Početak
  • Internet
  • Povukla se iz ringa zbog prevelikih grudi! Svaka je teška po 5 kilograma! Bila je jedna od najpolularnijih UFC devojaka, ali nije mogla da se izbori sa teretom! Sada žari i pali na internetu! (video)

Povukla se iz ringa zbog prevelikih grudi! Svaka je teška po 5 kilograma! Bila je jedna od najpolularnijih UFC devojaka, ali nije mogla da se izbori sa teretom! Sada žari i pali na internetu! (video)

Lindzi Pelas, atraktivna Plejboj zečica, bila je izuzetno poznata i u sportskim krugovima, jer je često boravila u UFC oktagonu. Međutim, prošle godine je naprasno razočarala fanove...

Kurir: Povukla se iz ringa zbog prevelikih grudi! Svaka je teška po 5 kilograma! Bila je jedna od najpolularnijih UFC devojaka, ali nije mogla da se izbori sa teretom! Sada žari i pali na internetu! (video)
Potpuno neočekivano izjavila je da se povralači. "Odlučila sam da napustim UFC", poručila je tada. Muška publika je obožavala da je gleda u obrbama, pre svega zbog njenih velikih grudi. Međutim, upravo su grudi pravile problem ovoj lepotici. Jednostavno više nije mogla da se izbori s teretom. "Ne mogu više. Otežavaju mi posao. Nije to lako", izjavila je nedavno. Američki mediji su pisali da su joj grudi teške čak 10 kilograma i zbog tog...
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu kurir.rs »

www.naslovi.net - Posetite Naslovi.net početnu stranicu, najbolji izvor informacija
Pročitajte ceo tekst InternetInternet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp