• Početak
  • Internet
  • Kralj instagrama ponovo šokira: Napravio je žurku, doveo razgolićene devojke, a onda jednim potezom izazvao bes ( video)

Kralj instagrama ponovo šokira: Napravio je žurku, doveo razgolićene devojke, a onda jednim potezom izazvao bes ( video)

Američka internet zvezda i kockar Den Bilzerijan odlučio je da priredi žurku povodom Nacionalnog dana marihuane, a na njoj se pojavio nesvakidašnji gost.

Blic pre 11 sati  |  M.I.M. , Ladbible.com
Blic: Kralj instagrama ponovo šokira: Napravio je žurku, doveo razgolićene devojke, a onda jednim potezom izazvao bes ( video)
U pitanju je grizli, mada prilično pitom, a na snimku objavljenom na internetu vidi se kako Bilzerijan stoji pored medveda i potom ga hrani dok gomila slabo obučenih devojaka posmatra scenu. Bilzerijan je snimak žurke podelio sa svojih 26,7 miliona pratilaca na “Instagramu” i do sada je primio neverovatnih 9,2 miliona pregleda. “Količina patnje koju ovaj medved mora da podnese da izvrši glupave trikove slama mi srce. Dene molim te da...
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu blic.rs »

www.naslovi.net - Posetite Naslovi.net početnu stranicu, najbolji izvor informacijaPročitajte ceo tekst InternetInternet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp