• Početak
  • Internet
  • Identifikovane prve žrtve masakra: Slavna kuvarica, deca milijardera, radnici: "To je bio poslednji put da smo se čuli"

Identifikovane prve žrtve masakra: Slavna kuvarica, deca milijardera, radnici: "To je bio poslednji put da smo se čuli"

Šri Lanka je u šoku nakon talasa napada na crkve i hotele u gradovima Kolombo, Negombo i Batikaloa na Uskrs u kojima je poginulo 290, a ranjeno oko 500 ljudi.

Blic pre 13 sati  |  M.I.M. , BBC
Blic: Identifikovane prve žrtve masakra: Slavna kuvarica, deca milijardera, radnici: "To je bio poslednji put da smo se čuli"
Većina poginulih su državljani Šri Lanke, ali su među žrtvama i Britanci, Indijci, Danci i Kinezi. Jedna od prvih žrtava koja je identifikovana je slavna kuvarica Šri Lanke Šanta Majadune. Njena ćerka je okačila na internet fotografiju porodice za doručkom u hotelu “Šangri-La” u Kolombu, nedugo pre eksplozije. Drugi član porodice je kasnije na “Fejsbuku” potvrdio da su i majka i ćerka Nisanga poginule. Hotel “Šangri-La” je objavio da su i...
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu blic.rs »

www.naslovi.net - Posetite Naslovi.net početnu stranicu, najbolji izvor informacijaPročitajte ceo tekst InternetInternet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp