• Početak
  • Internet
  • Da li ste primetili da Kijanu nikada nije stvarno zagrlio nikoga sa kim se fotografiše? Pa, zato je na internetu dobio nadimak “Kralj poštovanja”

Da li ste primetili da Kijanu nikada nije stvarno zagrlio nikoga sa kim se fotografiše? Pa, zato je na internetu dobio nadimak “Kralj poštovanja”

Nedeljnik pre 1 dan  |  Nedeljnik.rs

Foto: Profimedia Zvezda filmova o Džonu Viku, holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je po svojoj skromnosti i dobroti, a gotovo da nema osobe koja o njemu nema samo reči hvale.

Kad god neko istakne koliko je on skroman i pažljiv, glumcu bude neprijatno, jer kako je mnogo puta izjavio, njemu je to najnormalnije ponašanje, piše Biznis insajder. Junak filmova “Matriks” tako je opet došao u žižu javnosti, nakon što su njegovi fanovi primetili jedan detalj. Naime, oštrom oku njegovih obožavalaca nije promaklo da se Kijanu gotovo na svakoj fotografiji isto namesti. Kad pogledate fotografije sa fanovima izgleda kao da ih onPročitajte ceo tekst InternetInternet prezentacije i aplikacije na svim uređajima i platformama koji odgovaraju vašim potrebama.

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp