Najmlađi mobilni operater donosi najveće promene


Živimo u vremenu u kojem vrh tvog palca ima gotovo neograničenu kontrolu i moć. Par dodira displeja telefona i hrana kakvu želiš stiže na tvoj sto; ćaskaš i razmenjuješ slike sa tetkom iz Kanade; otputuješ na drugi kraj planete i spavaš na kauču preljubaznih, druželjubivih lokalaca. Čak možeš i da nađeš nekog da ti prošeta psa ako poželiš.
Nema šta ne možeš uz par dodira displeja telefona, ali ćeš zato sa druge strane kod svog mobilnog operatera dobiti uslugu potpuno suproptne prirode. Sve je veoma rigidno i strogo definisano.

Dobra vest je da, zapravo, možeš da izabereš drugačiji tretman. Globaltel je najmlađi mobilni operater u Srbiji, specijalizovan za pripejd i donosi potpuno novo iskustvo. Ono počinje već od broja. Na sajtu globaltel.rs možeš da smisliš broj kakav god poželiš. Uz vodič za kreiranje idealnog broja na sajtu, stvari postaju stvarno zanimljive, ali to je tek početak.

Globaltelov Uzbudljivi pripejd menja sve. Prvi put postoje čak i mesečni pripejd paketi, najzad! Možeš da izabereš samo razgovore, samo internet ili kombinaciju toga. Možeš da kombinuješ i uklapaš pakete kako god poželiš i tako sklapaš sebi idealnu meru, a sve što ne potrošiš može da ti se prenese na novu uplatu. Najbolje od svega je što je to i dalje pripejd, pa nema ugovora i možeš da odeš ili menjaš kartice kako poželiš.

Izaberi broj kakav želiš, uklopi pakete kako god želiš, na mesec dana ako želiš i ne plaćaj ono što ne želiš da trošiš. Sjajno je kada je sve kako želiš, zar ne?

(PR)


Pročitajte ceo tekst Novosti tehnologijaNewsletter

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp