Politika zaštite privatnosti

Politika zaštite privatnosti

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu www.mojsajt.net. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu licnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti.

Kad kažemo MI, pod tim mislimo na Prodavnica.biz, iz Beograda, sa sedištem na adresi, uzni Bulevar 126-6, 11000 Beograd, koja je vlasnik ovog sajta (www.mojsajt.net).

Na sajtu www.mojsajt.net vršimo analize potreba budućih i sadašnjih klijenata tako što im dajemo mogućnost da popune određene elektronske obrasce. U njima klijenti ostavljaju neke lične podatke koje u svim slučajevima isključivo koristimo da bismo stupili u kontakt sa osobama koje popunjavaju iste. Ni jedan upit neće biti korišćen za bilo koju drugu svrhu kao što su Newsletter servisi, marketinški servisi i sl. Podatke nećemo prodavati ni prosleđivati trećem licu.

Newsletter servis koristi isključivo od podataka vaše ime i prezime i e-mail adresu. Ti podaci će biti pohranjeni u mailchimp.com bazu podataka. Svaki prijavljeni subjekt će dobiti email sa zahtevom za postavljanje njihovih podataka u mailchimp.com bazu podataka. Ukoliko odobrite ovu radnju, ona će se pohraniti u bazu podataka mailchimp.com servisa. Ukoliko ne odobrite da budete u ovom servisu, vaši podaci se neće pohraniti u bazu podataka mailchimp.com iako ste se prijavili na ovaj servis na sajtu mojsajt.net .

Na našem sajtu nalaze se naši kolacici kao i trecih strana koji vam omogucavaju da na lakši nacin koristite sajt i krecete se po istom. Neki od tih kolacica se koriste i u svrhu analitike, plasiranja odredenih reklama ili predlaganja odredenih vesti. Prilikom prve posete sajtu, iskocice vam obaveštenje o svim kolacicima koje koristimo, koje podatke oni uzimaju i u koje svrhe. Svi kolacici su svrtstani u sledece kategorije: nephodni, za unepredenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolacica nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Za sve ostale kolacice, imacete mogucnost da li želite da prihvatite njihovo korišcenje ili ne. Ako ne prihvatite da koristite takve kolacice to vas nece onemoguciti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišcenja. Detaljnije informacije se nalaze u našoj Politici o Kolacicima koja ce vam biti prikazana prilikom prve posete sajtu i na kojoj možete izvštiti i pojedinacno podešavanje odredenih kategorija kolacica koji nisu nepohodni.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa vašim podacima možete postaviti našem Službeniku za zaštitu podataka o licnosti na sledecu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U svakom trenutku možete uložiti prigovor u vezi sa obradom vaših licnih podataka, nacionalnim telima za zaštitu licnih podataka u vašoj zemlji kao i regulatornom telu za zaštitu podataka o licnosti u Beogradu.

Pridavbica.biz i zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama Pridavbica.biz može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na www.mojsajt.net smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 16.03.2020.

Nastavi čitati

Ecommerce

Ecommerce | Internet prodavnice


Izrada internet prodavnica | održavanje | migracija na novije verzije i na druge sisteme

Prednosti za prodavce

Trgovci, proizvođači i distributeri imaće ogromne uštede na prostoru, zakupu, transportu, taksama, rashodima i plaćenom ljudstvu. Sve se može organizovati iz kancelarije a opis, stanje, cena, popusti i drugi atributi,  efikasnije mogu da predstave artikle koje želite prodati, nego njihova izloženost u klasičnim prodavnicama.

Prednosti za kupce

Internet prodavnice nisu samo udobno kupovanje iz fotelje, već mnogo više od toga. To je praktična mogućnost da za što kraće vreme, sa beznačajnim troškovima, napravite selekciju više prodavnica i artikala koje vas zanimaju. Stečen uvid će vam pomoći da se odlučite za pravi artikal i sebe poštedite izgubljenog vremena na potrage, usporedbe i izbor. To će vam učiniti uštede i na drugim područjima, kao na primer: potrošeno gorivo za vaš auto, plaćanje parking prostora za njega, kao i frustracija zbog nemogućnosti da se željeni artikal pronađe na mestu gde ste pretpostavili da ga ima.

Naše delatnosti


 • Izrada internet prodavnice

  Prema potrebi različite platforme

  Izrada internet prodavnica u različitim sistemima u zavisnosti od želje klijenta i potrebe.
  U zavisnosti od broja kategorija proizvoda i artikala, broja prodavnica i specifičnih detalja, vršimo izradu prodavnice. Preferiramo Magento 2x za veće profesionalne prodavnice.
  Prodavnice srednje veličine izrađujemo u Open Cart ili WooCommerce sistemu.
  Ukoliko planirate da radite za potrebe svoje firme internet prodavnicu, popunite elektronski obrazac a mi ćemo vam dati besplatnu procenu.

 • Održavanje prodavnica

  Instalacije, obuka, rešavanje problema

  Svaka ozbiljna internet prodavnica zahteva redovno održavanje. Održavanje podrazumeva održavanje koda prodavnice, instalacija i implementiranje dodataka i modula na sistem. Održavamo i hosting na kojem se nalazi prodavnica. Vršimo čišćenje od malicioznih segmenata kao i zaštitu sistema.
  Vršimo obučavanje osoblja firme da upravlja sa prodavnicom.
  Dajemo stručne savete i uputstva pre i tokom izrade internet prodavnice.

 • Migracija na novije verzije

  Migracija istog sistema i iz jednog u drugi

  Zbog sigurnosnih i funkcionalnih razloga, dolazi do situacije da je potrebno izvršiti migraciju sa starog ecommerce sistema na novi. Na primer, migracija sa Magento 1.9 na Magento 2x. Ovaj složeni posao možemo stručno obaviti za vas.
  Takođe, vršimo prebacivanje baze podataka i proizvoda iz jednog sistema u drugi. Na primer iz WooCommerce u Magento i obrnuto.
  Za detalje i procenu možete besplatno popuniti elektronski obrazac.

Integracija prodavnica sa Facebook i Instagram prodavnicama

Vršimo integraciju internet prodavnica sa prodavnicama na Facebooku i Instagramu.
Prednost integracije je mogućnost upravljanja sa proizvodima na jednom mestu, dok se sve promene automatski primenjuju na sve prodavnice. Moguće je i zasebno upravljati sa izabranim prodavnicama.
Takođe, izrađujemo prodavnice na Facebooku i Instagramu i u slučaju da nemate internet prodavnicu. Dakle, nije neophodno da imate internet prodavnicu, ona se može napraviti na pomenutim društvenim mrežama.


Pogledajte portfolio


Besplatan zahtev za procenu

Ukoliko planirate da radite svoju internet prodavnicu ili je imate ali je želite unaprediti,  migrirati na noviju verziju ili preći iz jednog sistema u drugi, popunite priloženi elektronski obrazac i mi ćemo se potruditi da vam što pre odgovorimo.

Nastavi čitati

Da li vam je potrebna pomoć?

Odgovori na postavljana pitanja

Najčešća pitanja

Šta radimo

Da li popravljate i servisirate telefone?
Da li vršite montažu antena?
Da li vršite montažu i servisiranje sigurnosnig sistema?

Elektronski obrazac za procenu izrade sajta

Molimo vas da popunite polja koja imaju oznaku (*)

Ostala polja su opciona, možete ih popuniti po ličnom izboru.

Opišite svoj zahtev

Veb razvoj

Brže. Lepše. Pametnije.

Veb dizajn,
programiranje

Kada kažemo da je nešto oblast veb razvoja, danas je to mnogo više od prezentacija i online kataloga. Mislimo na ogroman broj i mnoge vrste aplikacija i rešenja za svakog, najzahtevnijeg klijenta.

Pogledajte specifikaciju

Predstaviti poslovan subjekt na internet prostoru danas je lakše nego ikada pre, ali mnogi izazovi zahtevaju eksperta

Da li ste platili izradu sajta  i da ste nakon toga naišli na mnoge dodane, za vas nepoznate pojmove i probleme, koje su zahtevale dodatan rad i  finansijska sredstva? Većina naših klijenata je upravo iz te grupe.

Sajt za dinar, besplatan sajt i drugi marketinški trikovi, uspeli su da navedu mnoge na zaključak da je moguće imati sajt za skromnu novčanu nadoknadu. Sledeći korak u ovoj stereotipnoj priči su: dodatni troškovi za održavanje, troškovi hostinga i domena, troškovi dodatnog materijala, troškovi obuke za ažuriranje vlastitog sajta, troškovi SEO optimizacije sajta, i sve to svake sledeće godine i opet novi troškovi...

Naš tim profesionalnih web developera ne ostavlja ni malo mogućnosti takvoj neprijatnoj i neprofesionalnoj pristupa.

Organizovanje projekta

U ponudi za izradu nekog projekta, ne želimo vas impresionirati našim kvalifikacijama i znanjem, već vam želimo na jasan i razumljiv način predstaviti i opisati ponudu. Za tako nešto neophodno je da izvršimo analizu vaših stvarnih potreba.

Analiza potrebe

Analiza potreba obuhvata niz radnji sa kojima ćemo izvršiti jedno anketiranje u cilju utvrđivanja istih. To podrazumeva da trebate odgovoriti na pitanja iz jednog elektronskog obrasca kojeg ćemo vam dostaviti. Takva analiza nas vodi do precizne procene i realizovan projekat će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i nećete imati nikakve dodatne troškove.

Prikupljanje materijala

U saradnji sa nama, pomoćićemo vam da pripremite i dostavite potreban materijal za izradu projekta. Raspolažemo sa velikim brojem komercijalnih media elemenata, kodova raznih programskih jezika i pripremljenim rešenjima, koje možemo implementirati u željeni projekat.

Realizacija projekta

Sve vreme, od početka rada na projektu, možemo vam omogućiti da pratite napredak. Možete davati sugestije, izražavati svoje mišljenje i zapažanje, što će nam pomoći da u potpunosti ispunimo svrhu projekta. Realizacija podrazumeva sve radnje iz naručene specifikacije ali i više od toga. Otkrićemo vam šta neki projekat do kraja podrazumeva, tako da neće biti dodatnih troškova.

Potrebna vam je pomoć?

Pozovite nas na +381(63) 88 33 442

Ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Popunite upitnik na sajtu

Elektronski upitnik

Najlakši način da opišete potrebu.

Nastavi čitati

O nama

Upoznajte nas

Kompletan tim...

Naš tim sačinjavaju osobe sa kvalifikacijama i dugogodišnjim iskustvaom na polju programiranja, veb programiranja, instalacije i održavanja servera i računarskih sistema, grafičkih i veb dizajnera, marketing eksperata i audio, videoi TV eksperata na polju dizajna i produkcije.

Naš tim

Moj Sajt
jedinstveni tim

Dugogodišnje iskustvo na polju veb razvoja, klasičnog i veb programiranja, grafičkog i veb dizajna i medija, stvorilo je jednu osnovu za formiranja tima eksperata koji su iznad svega osobe od poverenja, dokazani na delu.

Ovaj tim je zajedno ali i pojedinačno, uspešno realizovao više hiljada projekata. Dugogodišnja saradnja i iskustvo stvorilo je jedan od poverenja krug prijatelja, koji svoje prijateljstvo dopunjuju poslovnom saradnjom gde je poslovna etika dopunjena moralnom. Zato smo sigurni da posedujemo neprocenjivo blago koje je oblikovano na takav način da i vi od njega možete imate željenu satisfakciju.
 • Saradnja

  Ukoliko ste stručni i talentovani u nekoj od nama bliskih oblasti i sigurni ste da posedujete veštinu ili potencijal za dopunjavanje ili priključivanje našem timu, slobodno nam se javite.
 • 24h mogućnost pristupa

  Svun bašim servisima možete pristupiti u bilo koje vreme, bilo kojeg dana u sedmici.

Izjave nekih od naših klijenata


 • Stefan Topalović

  Rasadnik Topalović

  Broj poseta se u istom petiodu povecao za 8% ali se najveca razlika vidi u brzini otvaranja sajta. Iako se posetioci zadrzavaju na sajtu isti vremenski period, broj otvorenih strana se povecao za 210%. Broj otvorenih strana po posetiocu se povecao za 195%. Bounce rate se smanjio sa 92% na svega 1%. Online prodaja je skocila 45% u odnosu na isti period prosle godine. Zakup servera je jeftiniji 50% u odnosu na prethodni.

 • Mirjana Stojanović

  Institut za Tehnologiju Nuklearnih i drugih Mineralnih Sirovina

     U nasoj saradnji lImitirajući faktor je bio kratak rok, naša  nedovoljno  razvijena vizija dizajna  sajta i  specifičnot tematike,
     U dizajniranju sajta, oslonili smo se u potpunosti na iskustvo Milana Radnića što je rezultiralo  savremenim i vizuelno atraktivnim sajtom. 
     Logo sajta je ideja web dizajnera, Radnića, što ukazuje na potpuno razumevanje naše  ideje šta sajtom želimo da postignemo.
     Zahvaljujuci  strpljivosti , iskustvu  i profesionalnosti  web dizajnera Radnica, uspeli smo za nedelju dana da  dizajniramo savremen  i funkcionalan  sajt, 
  Ceo tim je prezadovoljan saradnjom   jer su u  potpunosti ostvarena naša očekivanja.
     Sajt  se smatra pionirskim radom  u naučnoistraživačkom radu  na  nacionalnom nivou, , te predstavlja  etalon  za buduće sajtove ovakvog sadrzaja.
     Saradnja sa Milanom Radnicem se ocenjuje najvišom ocenom i   dajemo pozitivne preporuke svim buducim korisnicima.
 • Petar Bučević

  Super Company d.o.o.

  Pre početka rada sa firmom Prodavnica.biz, kikada nismo ni znali ni razumeli kakve su mogućnosti veb razvoja u domenu interesa naše firme. Iskrena i poštena komunikacija, laka saradnja i profesionalni pristup, su glavne odlike naše dugododišnje saradnje.

  Veliko mi je zadovoljstvo da smo počeli saradnju sa ovom profesionalnom ekipom odličnim stručnjacima i poštenim ljudima.

  Velika preporuka!

   

TIMNovosti

Najnovije vesti iz područja nauke i tehnologije, aktuelnosti iz firme, možete čitati na stranicama našeg sajta.

Porfolio

Jedan deo naših radova možete videti u ovoj kategoriji. Recenzije i preporuke naših klijenata su nam veoma bitne.

Pogledajte novosti

Pogledajte portfolio

Izabrani klijenti

Kontaktirajte nas

U zavisnosti od potrebe, možete nas kontaktirati na neki od priloženih brojeva telefona ili na e-mail.

Prodavnica.biz

Južni Bulevar 126, Beograd SERBIA

44.7934,20.4812

 • Južni Bulevar 126,
  Beogradm Srbija

 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  www.mojsajt.net

 • Ponedeljak-Subota:9am to 5pm
  Nedelja:Zatvoreno

Prodavnica.biz Marketing Agencija - Juzni Bulevar 126-6; 11000 Beograd, Srbija; RS - 11000; Tel: 00381-11-7862704; Fax: 00381-11-7862704; PIB: 105938970; Maticni broj: 61856927; Tekuci racun: 160-315005-35 Banca Intesa A.D. Beograd

Nastavi čitati

Hosting & Domen

Hosting paketi

Naš oficijalni sajt za usluge hostinga i registracije domena je www.prodhosting.net.
Ovde možete videti samo predlog nekih paketa. Za detalje, idite na stranicu www.prodhosting.net

SHARED HOSTING

299RSD

Ekonomičan cPanel hosting

499RSD

Biznis cPanel hosting.

599RSD

Biznis cPanel hosting

Naručite domen

Oficijalni sajt za registraciju domena je www.prodhosting.net
Ovde možete početi.

Nastavi čitati

Sve za sajt

sve za sajt

Popravka starog izrada novog sajta

Sve na jednom mestu, hosting, domen, sajt ...
Popravite stari ili još bolje, napravite novi sajt koji će obaviti sve Vaše potrebe.

Detaljno

Preferiramo

 • Magento

 • WooCommerce

 • Open Cart

 • Presta Shop

Aplikacije na svim uređajima koji odgovaraju vašim potrebama

Servisi

Svi poznati poslovni alati koji su nekada isključivo bili programi na pc računarima, sada su dostupni na svakom uređaju i platformi, na dohvat ruke, bilo gde i bilo kad.

Pogledajte detaljnije

 • Poslovni Alati

  Izrada namenskih softvera za upravljanje sa klijentima, zalihama, narudžbama. Za vođenje knjiga, evidentiranje poslovnog kretanja i još mnogo toga.
 • Veb Dizajn & Razvoj

  Izrada šablona kao i priprema za veb standard kada su u pitanju media elementi. UI, UX dizajn za veb stranice i mobilne aplikacije.
 • SEO

  Optimizacija sadržaja i koda po zahtevima poznatih pretraživača i page rank servisa. SEO analiza tranutnog stanja sajta.
 • Social & Marketing

  Promocija privrednih subjekata na socijalnim i poslovnim mrežama. Globalni marketing i promocije.

Klijenti

15 godina iskustva

Naš tim je za 15 godina predanog rada, usavršavanja i iskustva, postigao posebne kvalifikacije i poslovni uspeh, tako da sa ponosom iznosimo neke podatake.
 • 2562

  Klijenta

 • 3125

  Realizovanih projekata

 • 96%

  Stopa uspeha

Prednosti

ZAŠTO POSLOVATI SA NAMA?

Zato što imamo veliko iskustvo, odgovornost, znanje i osobine koje su potrebne za profesionalno obavljanje ovog posla. Zato što na jednom mestu možete dobiti sve što vam je potrebno za svaki klasičan ali i novi sistem poslovanja i korišćenja pogodnosti i prednosti web-a.
Zato što ćete uvek nešto dobiti više a da to nećete platiti. Zato što ćete smanjiti rashode i sa nama biti na dobitku...

POPRAVKA STAROG SAJTA

Migracija na novije verzija, zakrpe koda, prilagodjavanje prikazu na telefonima i tabletima, SEO optimizacija za pretraživače, redizajn...

IZRADA NOVOG

Od samog početka iskrena komunikacija i pošten dogovor, bez skrivenih detalja. Naši klijenti najčešće postaju naši prijatelji...

POSLOVNI PROGRAMI

Veliki broj uslužnih, poslovnih rešenja za knjigovodstvene delatnosti i upravljanje sa klijentima na mreži.

Naše usluge

Korisni alati

Novosti

Nastavi čitati

Newsletter

Kontakt

+381 63 8833442

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Viber WhatsApp