Skip to main content
Upoznajte nas

Kompletan tim…

Naš tim sačinjavaju osobe sa kvalifikacijama i dugogodišnjim iskustvaom na polju programiranja, veb programiranja, instalacije i održavanja servera i računarskih sistema, grafičkih i veb dizajnera, marketing eksperata i audio, videoi TV eksperata na polju dizajna i produkcije.

Moj Sajt
jedinstveni tim

Dugogodišnje iskustvo na polju veb razvoja, klasičnog i veb programiranja, grafičkog i veb dizajna i medija, stvorilo je jednu osnovu za formiranja tima eksperata koji su iznad svega osobe od poverenja, dokazani na delu.

Ovaj tim je zajedno ali i pojedinačno, uspešno realizovao više hiljada projekata. Dugogodišnja saradnja i iskustvo stvorilo je jedan od poverenja krug prijatelja, koji svoje prijateljstvo dopunjuju poslovnom saradnjom gde je poslovna etika dopunjena moralnom. Zato smo sigurni da posedujemo neprocenjivo blago koje je oblikovano na takav način da i vi od njega možete imate željenu satisfakciju.
Saradnja
Ukoliko ste stručni i talentovani u nekoj od nama bliskih oblasti i sigurni ste da posedujete veštinu ili potencijal za dopunjavanje ili priključivanje našem timu, slobodno nam se javite.
24h mogućnost pristupa
Svun bašim servisima možete pristupiti u bilo koje vreme, bilo kojeg dana u sedmici.

Izjave nekih od naših klijenata


Stefan Topalović

Rasadnik Topalović

Broj poseta se u istom petiodu povecao za 8% ali se najveca razlika vidi u brzini otvaranja sajta. Iako se posetioci zadrzavaju na sajtu isti vremenski period, broj otvorenih strana se povecao za 210%. Broj otvorenih strana po posetiocu se povecao za 195%. Bounce rate se smanjio sa 92% na svega 1%. Online prodaja je skocila 45% u odnosu na isti period prosle godine. Zakup servera je jeftiniji 50% u odnosu na prethodni.

Mirjana Stojanović

Institut za Tehnologiju Nuklearnih i drugih Mineralnih Sirovina
   U nasoj saradnji lImitirajući faktor je bio kratak rok, naša  nedovoljno  razvijena vizija dizajna  sajta i  specifičnot tematike,
   U dizajniranju sajta, oslonili smo se u potpunosti na iskustvo Milana Radnića što je rezultiralo  savremenim i vizuelno atraktivnim sajtom. 
   Logo sajta je ideja web dizajnera, Radnića, što ukazuje na potpuno razumevanje naše  ideje šta sajtom želimo da postignemo.
   Zahvaljujuci  strpljivosti , iskustvu  i profesionalnosti  web dizajnera Radnica, uspeli smo za nedelju dana da  dizajniramo savremen  i funkcionalan  sajt, 
Ceo tim je prezadovoljan saradnjom   jer su u  potpunosti ostvarena naša očekivanja.
   Sajt  se smatra pionirskim radom  u naučnoistraživačkom radu  na  nacionalnom nivou, , te predstavlja  etalon  za buduće sajtove ovakvog sadrzaja.
   Saradnja sa Milanom Radnicem se ocenjuje najvišom ocenom i   dajemo pozitivne preporuke svim buducim korisnicima.

Petar Bučević

Super Company d.o.o.

Pre početka rada sa firmom Prodavnica.biz, kikada nismo ni znali ni razumeli kakve su mogućnosti veb razvoja u domenu interesa naše firme. Iskrena i poštena komunikacija, laka saradnja i profesionalni pristup, su glavne odlike naše dugododišnje saradnje.

Veliko mi je zadovoljstvo da smo počeli saradnju sa ovom profesionalnom ekipom odličnim stručnjacima i poštenim ljudima.

Velika preporuka!

 

Novosti

Najnovije vesti iz područja nauke i tehnologije, aktuelnosti iz firme, možete čitati na stranicama našeg sajta.

Porfolio

Jedan deo naših radova možete videti u ovoj kategoriji. Recenzije i preporuke naših klijenata su nam veoma bitne.

Kontaktirajte nas

U zavisnosti od potrebe, možete nas kontaktirati na neki od priloženih brojeva telefona ili na e-mail.

Južni Bulevar 126,
Beogradm Srbija

info@mojsajt.net
www.mojsajt.net

Ponedeljak-Subota:9am to 5pm
Nedelja:Zatvoreno

Prodavnica.biz Marketing Agencija – Juzni Bulevar 126-6; 11000 Beograd, Srbija; RS – 11000; Tel: 00381-11-7862704; Fax: 00381-11-7862704; PIB: 105938970; Maticni broj: 61856927; Tekuci racun: 160-315005-35 Banca Intesa A.D. Beograd

Share via