Skip to main content

alati za poslovanje

Učinite posao efikasnijim i zanimljivijim!

Ostavite papir i olovku i imajte potpunu kontrolu nad vašim poslom bilo gde da se nalazite.
Niste vezani za statičan ps računar, radite sa telefona ako vam se to sviđa.

Na svakom mestu i u svakom trenutku

Prošlo je vreme starih programa koji ne idu u korak sa razvojem operativnih sistema. Niste vezani za računar na kojem su instalirani vaši poslovni programi. Knjigovodstvo, planeri, upravljanje korisnicima i klijentima, sve preko telefona i bilo kojeg prenosivog uređaja. Šta kažu naši klijenti:
„Vođenje evidencije o uslugama i našim klijentima je postalo mnogo jednostavnije i efikasnije. Bilo gde da se nalazim mogu proveriti trenutnu situaciju preko telefona i uneti neku izmenu. Ova aplikacija mi štedi vreme i snagu a sve se to odražava na povećanje profita i efikasnosti rada našeg poslovnog sistema.“
Predrag Tomić

Predrag Tomić, Stan Na Dan

Upravljanje poslom i klijentima

Na zapadu je nezamislivo poslovati bez CRM, HRM menadžera i sistema upravljanja sa kupcima i kilijentima. Naše nastojanje nije ići ispred vremena, već iskoristiti potencijal i mogućnosti već sada. Pogledajte video:

Poslovni alati

Poslovi knjigovodstva, evidencije i upravljanja

Praktično svaki računovodstveni i knjigovodstveni posao možemo olakšati namenskim sofrverom i aplikacijom koja će za vas da uradi neverovatne stvari. Spomenućemo samo neke:
  • Upravljanje zalihama
  • Upravljane radnicima i klijentima
  • Upravljanje narudžbama i poslovima
  • Upravljanje projektima
  • Upravljanje školama i klinikama

Fleksibilnost

Neograničene mogućnosti prilagođavanja koda specifičnim potrebama klijenta. Ne postoje klasična ograničenja. Neograničeno ažurno.

Dostupnost

Aplikacija radi online, na hosting serveru. Nije vezana za ps računar i ne može da se obori, propadnu podaci i da zastari. Backup, svakodnevni.

Efikasnost

Sa bilo kojeg pametnog uređaja, na bilo kojem mestu. Praktično, u autu, dok ste na odmoru, preko telefona ili tableta. Jedini uslov je internet signal.
Share via