Skip to main content

Ecommerce | Internet prodavnice


Ecommerce | Internet prodavnice obuhvata izradu internet prodavnica, održavanje, migracija na novije verzije i na druge sisteme.

Prednosti za prodavce

Prednost za prodavce, trgovce, proizvođače i distributere koji će imati ogromne uštede na prostoru, zakupu, transportu, taksama, rashodima i plaćenom ljudstvu. Sve se može organizovati iz kancelarije a opis, stanje, cena, popusti i drugi atributi,  efikasnije mogu da predstave artikle koje želite prodati, nego njihova izloženost u klasičnim prodavnicama.

Prednosti za kupce

Prednosti za kupce nisu samo udobno kupovanje iz fotelje, već mnogo više od toga. To je praktična mogućnost da za što kraće vreme, sa beznačajnim troškovima, napravite selekciju više prodavnica i artikala koje vas zanimaju. Stečen uvid će vam pomoći da se odlučite za pravi artikal i sebe poštedite izgubljenog vremena na potrage, usporedbe i izbor. To će vam učiniti uštede i na drugim područjima, kao na primer: potrošeno gorivo za vaš auto, plaćanje parking prostora za njega, kao i frustracija zbog nemogućnosti da se željeni artikal pronađe na mestu gde ste pretpostavili da ga ima.

Ecommerce | Internet prodavnice – delatnosti


Izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice

Prema potrebi različite platforme

Izrada internet prodavnica u različitim sistemima u zavisnosti od želje klijenta i potrebe.
U zavisnosti od broja kategorija proizvoda i artikala, broja prodavnica i specifičnih detalja, vršimo izradu prodavnice. Preferiramo Magento 2x za veće profesionalne prodavnice.
Prodavnice srednje veličine izrađujemo u Open Cart ili WooCommerce sistemu.
Ukoliko planirate da radite za potrebe svoje firme internet prodavnicu, popunite elektronski obrazac a mi ćemo vam dati besplatnu procenu.

odrzavanje prodavnice

Održavanje prodavnica

Instalacije, obuka, rešavanje problema

Održavanje prodavnica je neophodno zato što svaka ozbiljna internet prodavnica zahteva redovno ažuriranje. Održavanje podrazumeva održavanje koda prodavnice, instalacija i implementiranje dodataka i modula na sistem. Održavamo i hosting na kojem se nalazi prodavnica. Vršimo čišćenje od malicioznih segmenata kao i zaštitu sistema.
Vršimo obučavanje osoblja firme da upravlja sa prodavnicom.
Dajemo stručne savete i uputstva pre i tokom izrade internet prodavnice.

migracija na novije verzije

Migracija na novije verzije

Migracija istog sistema i iz jednog u drugi

Migracija na noviije verzije se vrši zbog sigurnosnih i funkcionalnih razloga. Dolazi do situacije da je potrebno izvršiti migraciju sa starog ecommerce sistema na novi. Na primer, migracija sa Magento 1.9 na Magento 2x. Ovaj složeni posao možemo stručno obaviti za vas.
Takođe, vršimo prebacivanje baze podataka i proizvoda iz jednog sistema u drugi. Na primer iz WooCommerce u Magento i obrnuto.
Za detalje i procenu možete besplatno popuniti elektronski obrazac.

Integracija prodavnica sa Facebook i Instagram prodavnicama

Vršimo integraciju internet prodavnica sa prodavnicama na Facebooku i Instagramu.
Prednost integracije je mogućnost upravljanja sa proizvodima na jednom mestu, dok se sve promene automatski primenjuju na sve prodavnice. Moguće je i zasebno upravljati sa izabranim prodavnicama.
Takođe, izrađujemo prodavnice na Facebooku i Instagramu i u slučaju da nemate internet prodavnicu. Dakle, nije neophodno da imate internet prodavnicu, ona se može napraviti na pomenutim društvenim mrežama.


Besplatan zahtev za procenu

Ukoliko planirate da radite svoju internet prodavnicu ili je imate ali je želite unaprediti,  migrirati na noviju verziju ili preći iz jednog sistema u drugi, popunite priloženi elektronski obrazac i mi ćemo se potruditi da vam što pre odgovorimo.